Održane besplatne radionice o poduzetništvu

Published by MPC LRA on

U ciklusu besplatnih radionica namijenjenih poduzetnicima Miholjački poduzetnički centar LRA dana 12. travnja 2023. godine održao je radionice na temu Prijenos poslovanja i mogućnosti financiranja kod poljoprivrednika i Vrste gospodarskih subjekata u naprednom poslovanju.

Polaznici radionice upoznati su s prijenosom poslovanja unutar obitelji i sa Intervencijama Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike za razdoblje 2023.-2027, indikativnim planom objave natječaja, aktualnim natječajima za poljoprivrednike od Osječko-baranjske županije, gospodarskih subjekata, prednostima i nedostatcima pojedinog oblika gospodarskog subjekta te obvezama i prava gospodarskih subjekata.

Radionicu na temu Prijenos poslovanja i mogućnosti financiranja kod poljoprivrednika održale su Elizabeta Miličić, mag.oec. i Matea Hrupački, mag.oec., stručne suradnice MPC LRA, dok je radionicu na temu Marketing za početnike održala Monika Fekete, mag.math., stručna suradnica MPC LRA.

O održavanju sljedećih besplatnih radionica bit ćete na vrijeme obaviješteni, a one kreću uskoro.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content