Javni natječaj za predlaganje projekata i programa udruga od interesa za opće dobro na području Grada Donjeg Miholjca za 2023. godinu

Published by MPC LRA on

Grad Donji Miholjac je na svojoj službenoj stranici objavio Javni natječaj za predlaganje projekata i programa udruga od interesa za opće dobro na području Grada Donjeg Miholjca za 2023. godinu.

Predmet Javnog natječaja je podnošenje prijava za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro na području Grada Donjeg Miholjca.

Temeljem ovog Javnog natječaja bit će financirani programi iz sljedećih prioritetnih područja:

  1. -zdravstvena i socijalno humanitarna zaštita
  2. -ljudska i manjinska prava, demokratizacija i razvoj civilnog društva
    -stvaralaštvo mladih
    -zaštita okoliša i održivi razvoj
    -promicanje vrijednosti domovinskog rata

Prijavu programa/projekata na Natječaja može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga i djeluje najmanje jednu godinu na području Grada Donjeg Miholjca zaključno s danom objave Javnog natječaja, koja je programski usmjerena na rad u području javnih potreba zdravstvene, humanitarne i socijalne zaštite, zaštite ljudskih i manjinskih prava, stvaralaštva mladih, zaštite okoliša, promicanja vrijednosti domovinskog rata, što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge, koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i koja je ispunila ugovorne obveze prema Gradu Donjem Miholjcu iz ranije odobrenih programa/projekata.

Za financiranje programa i projekata koja su predmet ovog Javnog natječaja raspoloživa su sredstva u iznosu od 5.308,91 eura.

Rok za podnošenje prijedloga programa/projekata je od 01. ožujka do 31. ožujka 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content