Besplatne radionice o poduzetništvu u Donjem Miholjcu – 5. travnja 2023.

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar LRA organizira besplatne radionice za sve zainteresirane mikro, male i srednje poduzetnike, poduzetnike u poljoprivredi te potencijalne poduzetnike.

Besplatne radionice dio su našeg projekta “Testiranje standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupaka pružanja standardiziranih usluga” putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije-HAMAG BICRO.

Radionice će se održati 5. travnja 2023. godine (srijeda) u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra LRA, na adresi Trg Ante Starčevića 1, 31 540 Donji Miholjac

Teme i vrijeme održavanja radionica su:

1. Financije za početnike – 9:00-12:00 sati

2. Marketing za početnike – 12:30-15:30 sati

Polaznici radionice ”Financije za početnike” bit će upoznati s troškovima pokretanja poduzeća, prihodima i rashodima poslovanja, osnovama knjigovodstva i potrebnim ulaganjima za pokretanje poslovanja.

Polaznici radionice ”Marketing za početnike” bit će upoznati s ulogom marketinga u poduzetništvu, marketinškim procesom, ciljnim marketingom i marketinškim planom.

Prijaviti se možete putem obrasca ili telefonski na broj 031/630-944 najkasnije do 3.4.2023. (utorak)

Obrazac – Radionica “Financije za početnike”

Obrazac – Radionica “Marketing za početnike”

Veselimo se Vašem dolasku!

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content