Javni poziv za predlaganje programa/projekata iz programa javnih potreba u kulturi Grada Donjeg Miholjca za 2023. godinu

Published by MPC LRA on

Grad Donji Miholjac je 30. rujna 2022. godine objavio Javni poziv za predlaganje programa/projekata iz programa javnih potreba u kulturi Grada Donjeg Miholjca za 2023. godinu kojim poziva sve fizičke i prave osobe da prijave programe/projekte koji su usmjereni na poticanje razvitka kulturno-umjetničkog amaterizma u Gradu Donjem Miholjcu, manifestacije značajne za Grad Donji Miholjac i njegovu kulturnu tradiciju kao i redovne programe u kulturi koji su od interesa za Grad Donji Miholjac.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 1.000,00 kn / 132,72 EUR, a najveći iznos po pojedinom projektu je 50.000,00 kn / 6.636,14 EUR.

Javni poziv otvoren je od 10. listopada 2022. godine do 31.12.2022.godine.

Za više informacija o javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content