14. međunarodna konferencija o poduzetništvu – “Digitalno poslovanje”

Published by MPC LRA on

Poduzetnički inkubator BIOS i Centar za poduzetništvo Osijek 25. lipnja 2021. godine organiziraju 14. međunarodnu konferenciju o poduzetništvu. Tema ovogodišnjeg izdanja je “Digitalno poslovanje” i namijenjena je informiranju o prednostima digitalizacije poslovanja i opcijama online poslovanja. Konferencija se sastoji od niza predavanja i panel diskusija i donosi informacije svim malim i srednjim poduzetnicima.

Cilj ove konferencije je pružiti informacije o osnovnim pojmovima vezanih uz osnove digitalnog poslovanja i usavršavanje digitalnih vještina. Na konferenciji će sudjelovati predavači iz područja digitalnog marketinga, online platformi, računarstva i mnogi drugi.

Unatoč činjenici da će konferencija biti organizirana putem online platforme Zoom, uspjeli su organizirati kvalitetne predavače i sudionike panela. Tako će o online poslovanju i digitalnoj transformaciji govoriti direktorica Microsofta Hrvatska Tatjana Skoko, direktor tvrtke Citus Tomislav Bronzin, direktor tvrtke INSA software Bernard Katić i osnivač startup tvrtke APP Factory Krunoslav Ris.

U drugom dijelu konferencije o digitalnom oglašavanju govoriti će Miroslav Varga, Google certificirani trener i jedan od najvećih stručnjaka u području Google adwordsa u regiji, Ena Valentina Đerek, direktorica marketinga u tvrtki Bamboo Lab, Martina Karalić, vlasnica kozmetičke tvrtke BooLab, Zorin Radovančević suvlasnik tvrtke Escape Studio i Iva Soldo, poslovna savjetnica.

Organizator konferencije je Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o., a suorganizatori su Centar za poduzetništvo Osijek i udruga KultAkt, dok je partner konferencije Grad Osijek.

Sve dodatne informacije i novosti o konferenciji “Digitalno poslovanje” možete pronaći na službenom događaju, a pitanja možete uputiti na službenu Facebook stranicu Međunarodne konferencije o poduzetništvu. Konferencija će se održati 25.06.2021. godine putem digitalne platforme Zoom u vremenu od 10.00 do 14:20 sati, a prenosit će se i uživo na Facebook stranici Međunarodne konferencije o poduzetništvu.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i poslušaju predavanja. 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete OVDJE.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content