INFO DANI o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2021. godini

Published by MPC LRA on

Info dani 2021. održat će se 1. i 2. ožujka 2021.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, i ove godine organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2021. godini.

Info dani 2021. održat će se u ponedjeljak, 1. i utorak, 2. ožujka 2021. godine, no zbog epidemiološke situacije, ove godine po prvi puta Info dani održat će se se u potpunosti online, putem video prijenosa na YouTube kanalu Ureda za udruge.

Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2021. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2021. godinu.

Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani u realnom vremenu moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge.

Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati.

Program Info dana (ažurirano: 24. veljače 2021.)

Izvor: Ured za udruge

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content