JAVNI POZIV IZLAGAČIMA ZA SUDJELOVANJE NA 12. MIHOLJAČKOM SAJMU

Published by MPC LRA on

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na

12.  MIHOLJAČKI SAJAM

sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

 koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije, te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac i tvrtke Doroslov Donji Miholjac, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca.

15. RUJNA 2018. (subota)

na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2.

Sajam se održava dvanaestu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih  poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera, a tema ovogodišnjeg sajma je ekološka poljoprivreda.

Svim izlagačima na 12. MIHOLJAČKOM SAJMU nudimo natkriveni izložbeni prostor sa klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje, te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri da sudjelujete na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju.

Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili uslugu. Svojim sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. I ove godine pripremili smo raznovrsne kulturno-zabavne i gastronomske prateće sadržaje. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima.

Radi pravovremenih priprema molimo Vas da nas o svojoj namjeri o sudjelovanju na 12. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite najkasnije do 31. kolovoza 2018. godine.

 Obrazac prijave nalazi se ovdje  možete ga ispuniti na ovoj poveznici , potražiti osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na broj faksa 031/630-943, na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u MPC.

O svim dodatnim pitanjima oko održavanja sajma obratite se na broj telefona 031/630-944.

Radujemo se Vašem dolasku!

   MIHOLJAČKI PODUZETNIČKI CENTAR – LRA

                                                                                       Anela Šovagović, mag.oec., v.r.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content