Javni poziv za Cjeloživotno obrazovanje za poduzetništvo

Published by MPC LRA on

Ministarstvo poduzetništva i obrta je dana 08.07.2016. godine objavilo Otvoreni javni poziv za Program Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 11.11.2016. godine.
Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva, zadruge i ustanove) te fizičkim osobama.

Namjena sredstava je za:

  • obrazovanje u 2015. i 2016. godini za obavljanje vezanih obrta sukladno programima obrazovanja/ispita koje donosi Ministarstvo poduzetništva i obrta za zanimanja koja su uvrštena u Pravilnik o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica („Narodne novine“, broj 42/08)
  • ishođenje dozvole (licencije) za izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja u 2015. i 2016. godini

Za sve detaljnije informacije o javnom pozivu pogledajte ovdje ili se obratite u ured Miholjačkog poduzetničkog centra LRA d.o.o. ili na broj telefona 031/630-944.


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content