Odobrena prva sredstva iz Mjere 4 Programa ruralnog razvoja RH!!!

Published by MPC LRA on

Farma Salaš d.o.o. iz Marijanaca je 30.09.2015. godine od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zaprimila Odluku o dodjeli sredstava za projekt vrijednosti 595.980,00 kn koji je prijavila na 1. natječaj za provedbu podmjere 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” – provedba operacije 4.1.2. “Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš.

Projektom se planira nabaviti teleskopski utovarivač kojim će se poboljšati učinkovitost korištenja gnojiva za vlastite potrebe u sektoru mljekarstva.

Farmi Salaš d.o.o. je za navedeni projekt dodjeljena potpora u iznosu od 446.985,00 kn, odnosno 75 % od ukupnog iznosa prihvatljivog ulaganja.

Djelatnici Miholjačkog poduzetničkog centra LRA d.o.o. su radili na pripremi poslovnog plana i pripremi dokumentacije na natječaj te će i dalje uz korisnika voditi projekt sve do podnošenja Zahtjeva za isplatu i povlačenja EU sredstava.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content