Jamstveni fond za prerađivačku industriju za 2014. godinu

Published by MPC LRA on

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o. je objavila Javni poziv u sklopu programa “Jamstvenog fonda za prerađivačku industriju i inovacije u prerađivačkoj industriji za 2014. godinu.

Korisnici jamstava mogu biti gospodarski subjekti – mali i srednji poduzetnici i obrti čija je pretežita djelatnost definirana djelatnostima proizvodnje u područjima navedenim u članku 2. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu izdavanja jamstava za dobivanje gospodarskih kredita i načinu korištenja kredita temeljem Programa Jamstvenog fonda za prerađivačku industriju i inovacije u prerađivačkoj industriji za 2014. godinu na području Osječko-baranjske županije, koji su registrirani u RH, u većinskom su privatnom vlasništvu i imaju ekonomski opravdano ulaganje dokazano Poslovnim planom ili investicijskom studijom, i koji ulažu na područje Osječko-baranjske županije.

Sredstva jamstvenog fonda namijenjena su za izdavanje jamstava sektorima prerađivačke industrije koji su u nadležnosti Ministarstva gospodarstva i koji obuhvaćaju odjeljke prema Odluci o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti 2007.- NKD -2007. (“Narodne novine” 58/2007). Pravo na jamstvo ne mogu ostvariti poduzetnici u teškoćama.

Sve detaljnije informacije o Javnom pozivu kao što su tekst Javnog poziva, Zahtjev za izdavanje jamstva, Program i Pravilnik Jamstvenog fonda možete pronaći ovdje!

 


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content