Ponovno otvoren natječaj “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”

Published by MPC LRA on

Ministarstvo poduzetništva i obrta ponovno otvara natječaj Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa radi povećanja sredstava na 34 milijuna kuna.

Ukupan iznos sredstava za financiranje mikro, malih i srednjih poduzetnika je povećan za preko 10 milijuna kuna i to sa 24.061.600,00 kn na 34.679.375,00 kn.

Ministarstvo poduzetništva i obrta započet će ponovno zaprimanje projektnih prijava po Pozivu na dostavu projektnih prijava “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa” s 01. rujnom 2014. godine.

Napominjemo, kako projektne prijave predane prije 01. rujna 2014. godine neće biti uzete u razmatranje.

Isto tako, povodom ponovnog otvaranja Poziva na dostavu projektnih prijava “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”, Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira informativnu radionicu vezanu za natječajne procedure i dosadašnje iskustvo u postupku vrednovanja projektnih prijava. Radionica će se održati 02. rujna 2014. godine s početkom u 12:30 sati u zgradi Ministarstva poduzetništva i obrta, Kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Više informacija o samom natječaju potražite ovdje i na stranicama minpo.hr

Categories: Natječaji

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content