EDUKACIJA: Programer mobilnih aplikacija (ANDROID)

Published by MPC LRA on

Poduzetnički inkubator Osvit u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira edukaciju za programere mobilnih aplikacija za Android platformu. Temeljem potpisanog ugovora o suradnji Poduzetnički inkubator raspisuje natječaj za spomenutu edukaciju. Edukacija se sastoji od 140 sati teoretskog i praktičnog dijela i biti će sufinancirana u visini 85% za 10 polaznika.

Teoretski dio obuhvaća osnove Java programiranja, napredno Java programiranje za Android i SQL Lite, dok će u sklopu praktičnog dijela polaznicim vlastite ideje provesti u aplikacije.

Također, polaznici će dobiti knjige i materijale korištene na nastavi u trajno vlasništvo.

Očekivani termin početka edukacije je prva polovina prosinca 2013. godine a predavanja će se održavati u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije u Donjem Miholjcu, Trg A. Starčevića 1/I.

U nastavku se nalazi prijavni obrazac za edukaciju. Pozivamo zainteresirane da se putem obrasca prijave najkasnije do *24. studenog 2013. godine, nakon čega će od kandidata biti odabrano 10 sudionika.

 

* Prijave su zaključene 24.11.2013.  u 21:45.

 


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content