Miholjački poduzetnički centar organizira dva nova seminara – PRIJAVA

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. 21. i 22. veljače 2013. u sklopu projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2012. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta organizira dva seminara za poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike te sve fizičke osobe.

U četvrtak, 21. veljače 2013. s početkom u 8 sati, održat će se seminar na temu „OBITELJSKO PODUZETNIŠTVO“ kojim se želi promovirati ovaj način obavljanja poduzetničke djelatnosti te istaknuti njegove prednosti u odnosu na one tvrtke i oblike poslovanja koje nisu u vlasništvu obitelji.

U petak, 22. veljače 2013. s početkom u 8 sati, održat će se drugi seminar pod nazivom „KAKO OSMISLITI I NAPISATI PROJEKT TE DOBIVATI SREDSTVA IZ PRETPRISTUPNIH FONDOVA“ na kojem će se polaznicima pružiti teoretsko i praktično znanje i metodologija razrade projektne ideje i pisanja aplikacije, razrada budžeta i logičke matrice kao osnovnih koraka za kompletiranje projektne dokumentacije te prijavu na natječaje europskih fondova.

Seminari su sufinancirani od strane Ministarstva poduzetništva i obrta i Miholjačkog poduzetničkog centra te su za sve polaznike besplatni.

Seminari će se održati u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra, Trg Ante Starčevića 1/I, Donji Miholjac.

Prijave na seminare se primaju na broj telefona 630-944, fax: 630-943, osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru ili pomoću obrasca u nastavku.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content