POČINJE ŠKOLA ZA MANAGERE

Published by MPC LRA on

Ako želite postati manager prodaje, knjigovodstveni ili računalni operater, Ustanova za obrazovanje odraslih EDUNOVA iz Osijeka nudi Vam stjecanje ovih zanimanja koja će vam biti upisana u radnu knjižicu. Škola ima stručne predavače dokazane u specijalističkim oblastima sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom.

Nastava će se održavati u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra u Donjem Miholjcu. Edukacija traje od 150 do 180 nastavnih sati, ovisno o smjeru zanimanja. Svim polaznicima nudimo mogućnost plaćanja školarine na 12 rata, čekovima i kreditnim karticama.

Sve detaljnije informacije o školovanju kao i prijave za upis u školu se primaju do 15. studenoga 2010. godine u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra na adresi Trg Ante Starčevića 1/I ili na broj telefona 630-945.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content