Održana radionica za intervenciju 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima

Published by MPC LRA on

U utorak, 21.5.2024. godine u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije održana je radionica o intervenciji 73.12. “Potpora malim poljoprivrednicima”.

Nakon odslušanog online predavanja i radionice u Osijeku organizirane od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstva poljoprivrede, na našoj radionici je djelatnica Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije Elizabeta Miličić, mag.oec. predstavila novi natječaj iz Strateškog plana zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027. godine te su sudionici radionice upoznati s uvjetima prijave na natječaj.

Svi zainteresirani poljoprivrednici za ovaj natječaj koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati na radionici, slobodno nam se mogu obratiti osobno na adresi Trg Ante Starčevića 1, Donji Miholjac, telefonski na broj 031/630-944 ili putem e-maila mpc.miholjac@gmail.com.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content