Uspješno održan 17. Miholjački sajam

Published by MPC LRA on

Dana 16. rujna 2023. godine u perivoju dvorca Prandau-Mailath u Donjem Miholjcu održan je još jedan Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma sedamnaesti puta za redom u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra LRA d.o.o. te u suorganizaciji Turističke zajednice Grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac, Doroslov d.o.o. i Poduzetničkog inkubatora Osvit.

Na sajmu je sudjelovalo preko 50 izlagača koji su izložili svoje proizvode, a neki od njih su bučino ulje, med, kozji sirevi, proizvodi od lavande, košare, papuče, razni džemovi, pekmezi, ljekoviti melemi, kreme, umjetnička djela kao što su slike, zlatovezi, svijeće, itd.

Osim navedenih izlagača, na Sajmu su sudjelovale i udruge koje djeluju na području Grada Donjeg Miholjca te su upotpunile program Sajma sa bogatom ponudom kulinarskih specijaliteta kao što su čobanac, grah, gljivarski specijaliteti, jela s roštilja i langošice.

Na svečanom otvorenju Sajma prisustvovali su zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić koji je ujedno i otvorio Sajam, gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca Goran Aladić, predsjednik gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca Dražen Trcović, načelnici, gradonačelnici i predsjednici vijeća susjednih općina i gradova te njihovi zamjenici, predsjednik Obrtničke komore Osječko-baranjske županije Stjepan Birović, predsjednici, tajnici i predstavnici Udruženja obrtnika susjednih gradova, izlagači, gosti i posjetitelji 17. Miholjačkog sajma.

Tokom svečanog otvorenja između pozdravnih govora direktorice MPC-a Anele Šovagović, gradonačelnika Grada Donjeg Miholjca Gorana Aladića, predsjednika Obrtničke komore OBŽ Stjepana Birovića i zamjenika župana OBŽ Josipa Miletića, Pučka pjevačka skupina Kuda “Matija Gubec” Donji Miholjac otpjevala je nekoliko pjesama. Na 17. Miholjačkom sajmu koncert je održala i Limena glazba Grada Donjeg Miholjca i tamburaška sekcija Kuda “Matija Gubec” Donji Miholjac. Održana je promocija pjesme „Gradu i rijeci“ autorice Sandre Kopić. Za vrijeme trajanja Sajma sve prisutne zabavljao je TS Kočije iz Narda.

U galeriji slika te na Facebook stranici MPC-a možete pogledati kroz kratki video kako je bilo na 17. Miholjačkom sajmu.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content