Sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023.

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija u suradnji s Upravnim odjelima Grada Donjeg Miholjca pripremio je Pilot projekt javni poziv jedinicama lokalne samouprave za financijsku potporu usmjerenu na sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini te je Grad Donji Miholjac ostvario potporu od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 19.440,00 €.

Pravo na prijavu za sufinanciranje troškova stanovanja imat će mlade obitelji starosti bračnog druga ili samohranog roditelja do 45 godina i mladi starosti od 18-30 godina, koji su u podstanarstvu na području Grada Donjeg Miholjca.

Više informacija o provođenju projekta i načinu prijave za sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima mogu se dobiti u gradskoj upravi, a sve informacije uskoro će biti objavljene na službenoj stranici Grada Donjeg Miholjca.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content