Poziv svim zainteresiranim dionicima za sudjelovanje u izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Karašica

Published by MPC LRA on

LAG Karašica je u procesu izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Karašica za novo programsko razdoblje 2023.-2027. godina.

LAG Karašica poziva sve dionike sa našeg područja da se aktivno uključe u kreiranje LRS i doprinesu razvoju svog poslovanja i ukupnom razvoju lokalne zajednice.

Svi zainteresirani mogu ispuniti ispunite obrazac projektnog prijedloga i dostaviti ga kako bi postao dio zajedničke Lokalne razvojne strategije. Na osnovu dosadašnjih aktivnosti kreirani su prijedlozi SWOT analize i prijedlog strateškog cilja te LAG intervencija koje možete pronaći na stranici LAG-a.

Buduća Lokalna razvojna strategija LAG-a Karašica koja se temelji na Strateškom planu zajedničke poljoprivredne politike do 2027. godine i potrebama LAG područja će osim poljoprivrede financirati i razvoj društvene zajednice te očuvanje kulturne i prirodne baštine u čemu će prioritet imati civilni sektor.

Uključi se, budi aktivan, tvoje mišljenje i prijedlog su bitni !!

Više informacija pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content