Javni poziv za podnošenje prijave za dodjelu potpora za promotivne aktivnosti na području OBŽ

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za podnošenje prijave za dodjelu potpora promotivne aktivnosti na području Osječko-baranjske županije.

Potpora se dodjeljuje za organizaciju i nastupe na manifestacijama koje su od značaja za gospodarski razvoj i predstavljanje poduzetništva na području Županije, kojima se promiče i predstavlja Županija kao aktivni sudionik u razvoju poduzetništva, a osobito za organizaciju i nastupe:

  • na sajmovima i izložbama,
  • na znanstveno-stručnim skupovima,
  • na festivalima, smotrama, natjecanjima i drugim srodnim manifestacijama.

Potpora iznosi do 50% opravdanih troškova.

Opravdanim troškovima za korištenje potpore smatraju se troškovi:

  • najma i zakupa prostora,
  • kotizacije,
  • uvrštenja u sajamski katalog.

Pravo prijave za korištenje potpore imaju subjekti malog gospodarstva – trgovačka društva, obrti i zadruge koje samostalno i trajno obavljaju dopuštene djelatnosti radi ostvarivanja dobiti odnosno dohotka na tržištu utvrđene prema kriterijima propisanim Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva i poduzetničke potporne institucije koji imaju sjedište odnosno prebivalište na području Županije i poduzetničke potporne institucije koji imaju sjedište odnosno prebivalište na području Županije.

Rok za dostavu prijava je od 2. svibnja 2023. godine do utroška planiranih financijskih sredstava za tu namjenu, a najkasnije do 29. rujna 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content