Besplatne radionice o poduzetništvu 21.4.2023. – PRIJAVE U TIJEKU

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar LRA organizira besplatne radionice za sve zainteresirane mikro, male i srednje poduzetnike, poduzetnike u poljoprivredi te potencijalne poduzetnike.

Besplatne radionice dio su našeg projekta “Testiranje standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupaka pružanja standardiziranih usluga” putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije-HAMAG BICRO.

Radionice će se održati 21. travnja 2023. godine (petak) u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra LRA, na adresi Trg Ante Starčevića 1, 31 540 Donji Miholjac

Teme i vrijeme održavanja radionica su:

1. Poslovno planiranje i razrada poduzetničke ideje – u 9:00 sati

2. Provođenje postupaka nabave kod prijava na natječaj – u 12:00 sati

Polaznici radionice ”Poslovno planiranje i razrada poduzetničke ideje” bit će upoznati s koracima kod pokretanja poslovanja i poslovnih planiranja te osnovnim informacijama o razradi vlastite poduzetničke ideje. Polaznici će moći čuti informacije o planiranju vlastitog poduzetničkog pothvata kroz izradu poslovnog plana.

Polaznici radionice ”Provođenje postupaka nabave kod prijava na natječaj” bit će upoznati s provođenjem postupaka nabave roba, radova i usluga kod prijava na natječaj kako bi se što kvalitetnije proveli projekti.

Prijaviti se možete putem maila: mpc.miholjac@gmail.com ili telefonski na broj 031/630-944 te osobno u prostorijama MPC-a, na adresi Trg Ante Starčevića 1, 31 540 Donji Miholjac najkasnije do 20.4.2023. (četvrtak)

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content