Osječko-baranjska županija je na svojoj službenoj stranici objavila Javni poziv za dodjelu potpora za promotivne mjere u korist poljoprivredne proizvodnje na području OBŽ u 2023. godini.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu za promotivne mjere u korist poljoprivredne proizvodnje na području Osječko-baranjske županije.

Potpora za promotivne mjere u korist poljoprivredne proizvodnje je potpora za promicanje poljoprivredne proizvodnje i dodjeljuje se za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama koje su vezane uz poljoprivredne proizvode, posebno autohtone proizvode i odnosi se na organizaciju ili sudjelovanje na sajmovima i drugim srodnim manifestacijama.

Intenzitet potpore je do 80% prihvatljivih troškova, a najviše do 1.327,23 eura godišnje.

Korisnik potpore je poljoprivrednik koji obavlja djelatnost poljoprivrede na poljoprivrednom
gospodarstvu upisan u Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, odnosno upisan u Upisnik
poljoprivrednika kao samoopskrbno poljoprivredno gospodarstvo, obrt, zadruga, udruga odnosno
trgovačko društvo registrirano za poljoprivrednu djelatnost.

Javni poziv je otvoren od 1. ožujka 2023. godine do utroška sredstava planiranih u Proračunu Županije za 2023. godinu, a najkasnije do 15. studenoga 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content