Javni poziv za dodjelu potpora za manifestacije na području Osječko-baranjske županije u 2023. godini (potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju)

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija je na svojoj službenoj stranici objavila Javni poziv za dodjelu potpora za manifestacije na području Osječko-baranjske županije z 2023. godini.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu za manifestacije na području Osječko-baranjske županije.

Potpora za manifestacije dodjeljuje se za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama koje su povezane uz poljoprivrednu proizvodnju, promociju poljoprivrednih proizvoda, očuvanjem tradicije i kulturne baštine, kao i očuvanje ugroženih područja i biološke raznolikosti, a odnosi se na organizaciju ili sudjelovanje na sajmovima, smotrama, znanstvenim skupovima i drugim srodnim manifestacijama.

Intenzitet potpore je do 50% prihvatljivih troškova, a najviše do 2.654,46 eura godišnje.

Korisnici potpore su jedinice lokalne samouprave, ustanove, znanstvene i obrazovne institucije,
udruge registrirane za očuvanje tradicije i kulturne baštine te druge prave osobe.

Javni poziv je otvoren od 1. ožujka 2023. godine do utroška sredstava planiranih u Proračunu Županije za 2023. godinu, a najkasnije do 1. prosinca 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content