RAČUNOVOĐA – PARTNER DOBROG POSLOVANJA – Besplatni seminar za poduzetnike u organizaciji OBŽ

Published by MPC LRA on

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

•             Računovođa – partner dobrog poslovanja

Računovodstvo je disciplina koja se bavi knjiženjem i prikazivanjem poslovnih događaja i transakcija te tumačenjem rezultata poslovanja koji proizlaze iz njih. U vremenu dinamičnog i izazovnog okruženja, značaj računovodstvene profesije postaje sve veći, a njezina uloga u ostvarivanju ciljeva poduzeća postaje sve važnija. Svrha ove radionice je upoznati poduzetnike s ulogom, važnosti i koristima dobrog računovodstva u poslovanju, ukazati na najčešće greške u računovodstvu te predstaviti sve usluge koje poduzetnici mogu dobiti u računovodstvenom servisu, a koje im mogu pomoći u planiranju poslovanja, donošenju poslovnih odluka i smanjenju rizika.

Seminar će se održati 17. veljače 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavač je Ivanka Mršo, vlasnica knjigovodstvenog servisa M3 M.A.J. d.o.o. iz Osijeka

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave najkasnije do 16. veljače ove godine.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content