Dodijeljena priznanja izlagačima na 16. Miholjačkom sajmu

Published by MPC LRA on

Organizacijski odbor 16. Miholjačkog sajma je tijekom održavanja sajma koji se održao u petak 16. rujna 2022. godine dodijelio priznanja izlagačima za novi proizvod na sajmu i za kreativnost u uređivanju izložbenog prostora.

Priznanje za novi proizvod na sajmu je dodijeljeno tvrtki COLOR ZOO j.d.o.o. iz Donjeg Miholjca koja je predstavila novi proizvod – interaktivno foto ogledalo koje služi za fotografiranje osoba gledajući se u ogledalo te se po želji može napisati tekst i odmah isprintati fotografija i poslati na e-mail.

Za kreativnost u uređivanju izložbenog prostora dodijeljeno je priznanje izlagaču OPG Zec Antun iz Viljeva koji je dugogodišnji izlagač na Miholjačkom sajmu sa svojim proizvodima od lavande i aronije.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content