Prijavite se na radionicu Challenge Labs 2022 i timski sudjelujte u osmišljavanju inovativnih rješenja u području održive poljoprivrede

Published by MPC LRA on

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, od 14. do 16. rujna 2022. godine organizira online radionicu pod nazivom Challenge Labs 2022. Ista se održava u okviru inicijative EIT Food, vodeće europske inicijative za inovacije u prehrambenom sektoru koja ima za cilj učiniti prehrambeni sustav održivijim, zdravijim i pouzdanijim. Cilj je radionice definiranje glavnih izazova u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te okupljanje kreativnih pojedinaca i timova koji žele raditi na njihovu rješavanju.

Nakon provedene ankete sa stručnjacima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, zaključeno je da se područje održive poljoprivredne proizvodnje susreće s brojnim izazovima, a izdvojeni izazovi za koje će se na radionici dizajnirati inovativna rješenja su:

  • razvoj visokovrijednih dodataka prehrani za ljude i životinje,
  • promjena prehrambenih navika uz pomoć zdrave brze i funcionalne hrane,
  • novi trendovi u ishrani baziranoj na biljnim bjelančevinama te
  • utjecaj na ublažavanje klimatskih promjena razvojem inovativnih oblika biorazgradive ambalaže.

Koga tražimo?

Kreativne pojedince i interdisciplinarne timove (od najmanje 5 članova) koji bi svojom stručnošću pridonijeli rješavanju izazova iz različitih aspekata poslovanja. Ukoliko nemate tim već se prijavljujete pojedinačno, mi ćemo Vas spojiti s drugim sudionicima!

Prijavni obrazac za sudjelovanje na radionici dostupan je ovdje.

Koje su prednosti sudjelovanja na radionici?

  • Rad sa stručnjacima koji imaju više od 5 godina radnog iskustva u poljoprivredno-prehrambenom sektoru,
  • rad u interaktivnom alatu Mural koji se temelji na design thinking metodi,
  • stjecanje znanja i praktičnog iskustva te
  • najbolji tim osvaja nagradu od 2.000,00 €!

Prijavite se na radionicu i iskoristite jedinstvenu priliku za suradnju s vrhunskim mentorima i stručnjacima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, a za sva dodatna pitanje kontaktirajte nas na adresu e-pošte: eitfoodhub@tera.hr

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content