Dani otvorenih vrata u MPC-u

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. će u četvrtak 25. studenoga 2021. godine od 9:00 do 12:00 sati održati Dane otvorenih vrata u MPC-u.

Ispred zgrade Miholjačkog poduzetničkog centra će biti postavljen štand gdje će djelatnice poduzetničkog centra predstavljati projekte u provedbi i aktualne raspisane natječaje te indikativne planove iz Operativnih programa. Posjetiteljima štanda će se dijeliti promotivni letci te će se moći razgovarati o aktualnim raspisanim natječajima.

Ovaj događaj se održava u sklopu “Dana otvorenih vrata EU projekata” koje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira, a koji će se održavati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. „Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi vodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Na ovogodišnjim Danima otvorenih vrata možete pronaći brojne korisnike koji su uspješno proveli ili još uvijek provode projekte financirane iz fondova Europske unije. Načini na koje ćete moći pobliže upoznati korisnike i njihove projekte su razni; informativna događanja, edukativne radionice, predavanja, okrugli stolovi, obilasci projektnih lokacija i brojne druge aktivnosti.

Raspored svih prijavljenih aktivnosti je javno dostupan na poveznici: Europski strukturni i investicijski fondovi (strukturnifondovi.hr) . 

Sve događaje možete pratiti i na Facebook stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije https://hr-hr.facebook.com/strukturni.fondovi/,

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content