Sudjelujemo na radionici “Savjetovanja poduzetnika početnika” u organizaciji HAMAG-BICRO i udruge Mreža BOND

Published by MPC LRA on

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i udruga Mreža BOND organizirali su u okviru Projekta BOND 2, radionice implementacije standardizirane usluge savjetovanja poduzetnika početnika za više od 70 predstavnika poduzetničkih potpornih institucija (PPI), članove udruge Mreža BOND. 

Radionice se održavaju u Poreču od 25. do 29. listopada 2021. godine i temelje se na Priručniku o savjetovanju poduzetnika početnika razvijenom u prvoj fazi projekta BOND.

Na radionicama sudjeluje Matea Hrupački, djelatnica Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije d.o.o.

Sudionici će tijekom petodnevnih radionica biti upoznati s osam modula Priručnika – Poduzetnik i ideja, Istraživanje tržišta, Od ideje do tržišta, Marketing, Prodaja, Financijsko planiranje i upravljanje, Zakonski okvir te Poslovne operacije i aktivnosti. U okviru navedenih područja, voditelji radionica Dubravka Lacić, Iva Grković, Ivan Jerčinović i Mihaela Balić kroz teoretski dio i praktične primjere uputit će sudionike u učinkovito rješavanje svakodnevnih izazova s poduzetnicima s kojima se susreću zaposlenici poduzetničkih potpornih institucija.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content