Javni poziv izlagačima za sudjelovanje na 13. Miholjačkom sajmu

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o. poziva sve zainteresirane za sudjelovanjem na   

13. MIHOLJAČKOM SAJMU

sajmu poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac, tvrtke Doroslov Donji Miholjac i Poduzetničkog inkubatora OSVIT, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca

 12. – 13. rujna 2019. u Donjem Miholjcu

Prvi dan sajma (četvrtak), 12. rujna 2019. godine održat će se okrugli stol s temom razvoja gospodarstva na prostoru Grada Donjeg Miholjca, a drugi dan sajma (petak), 13. rujna 2019. godine na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2 održat će se sajam izložbeno-prodajnog karaktera.  

Sajam se održava trinaestu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih  poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera s naglaskom na ekološku poljoprivredu pri čemu će se predstaviti proizvođači ekoloških proizvoda.

Svim izlagačima na 13. MIHOLJAČKOM SAJMU nudimo natkriveni izložbeni prostor s klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri da sudjelujete na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju.   

Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili uslugu. Svojim sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima.

I ove godine pripremili smo raznovrsne kulturno-zabavne i gastronomske prateće sadržaje. Novost ovogodišnjeg sajma je istovremeno održavanje FIŠIJADE, odnosno 22. gradskog natjecanja u kuhanju ribljeg paprikaša na prostoru gradske tržnice.

Radi pravovremenih priprema molimo Vas da nas o svojoj namjeri o sudjelovanju na 13. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite najkasnije do 15. kolovoza 2019. godine.

Obrazac prijave preuzmite ovdje, a možete ga i potražiti osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na broj faksa 031/630-943, na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u MPC.

O svim dodatnim pitanjima oko održavanja sajma obratite se na broj telefona 031/630-945.

Radujemo se Vašem dolasku!

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content