Informativna radionica ”Program ruralnog razvoja- Mjera 6, Podmjera 6.1. Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima”

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar poziva sve zainteresirane na informativnu radionicu

„PROGRAM RURALNOG RAZVOJA –
MJERA 6: Podmjera 6.1. Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“

koja će se održati u petak 13.01.2017. s početkom u 11:00 sati
u velikoj vijećnici dvorca Mailath, Vukovarska 1, Donji Miholjac

Na radionici će biti predstavljen natječaj iz Podmjere 6.1. Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Prihvatljivi korisnici su mladi poljoprivrednici koji u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu imaju navršenih 18 godina, a manje od navršenih 41 godinu i koji podnose poslovni plan za poljoprivredno gospodarstvo ekonomske veličine od 8.000 do 49.999 eura.

Korisnik ne smije biti registriran kao nositelj poljoprivrednog gospodarstva duže od 18 mjeseci prije podnošenja zahtjeva za potporu.

Potpora iznosi do 100% vrijednosti ukupnih prihvatljivih troškova, 50.000 eura po korisniku.

Cilj radionice je upoznati predstavnike obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, poljoprivrednih obrta i zadruga o mogućnostima pripreme projekata kako bi ostvarili bespovratne potpore za ulaganja u fizičku imovinu na svojim gospodarstvima kroz Program ruralnog razvoja.

Ulaz na radionicu je besplatan i otvoren za sve zainteresirane!

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content