JAVNI POZIV za izlaganje na 10. Miholjačkom sajmu

Published by MPC LRA on

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na

10. MIHOLJAČKI SAJAM

sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

 koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije, te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac i tvrtke Doroslov Donji Miholjac, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca.

 17. RUJNA 2016. (subota)

na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2.

Sajam se održava desetu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih  poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera.

Svim izlagačima na 10. MIHOLJAČKOM SAJMU nudimo natkriveni izložbeni prostor sa klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje, te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri da sudjelujete na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju.

Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili uslugu. Svojim sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. I ove godine pripremili smo raznovrsne kulturno-zabavne i gastronomske prateće sadržaje. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima.

Radi pravovremenih priprema molimo Vas da nas o svojoj namjeri o sudjelovanju na 10. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite najkasnije do 31. kolovoza 2016. godine.

 Obrazac prijave nalazi se ovdje  ili ga možete potražiti osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na broj faksa 031/630-943, na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u MPC.

O svim dodatnim pitanjima oko održavanja sajma obratite se na broj telefona 031/630-944.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

                                                                  MIHOLJAČKI PODUZETNIČKI CENTAR – LRA

                                                                            Valent Poslon, iur., v.r.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

Skip to content