Započelo izdavanje konačnih odluka za operaciju 7.1.1. “Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave”

Published by MPC LRA on

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem konačnih odluka za projekte prijavljene na Natječaj za provedbu podmjere 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti“ – provedba operacije 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave“  iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014-2020.

U sklopu mjere 7.1., podmjere 7.1.1. Programa rurlanog razvoja Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija pripremala je i prijavila projekte izrade Lokalnih razvojnih strategija za pet jedinica lokalne samouprave te su svima odobrena financijska sredstva za izradu navedene dokumentacije.

Konačnu rang listu možete pogledati ovdje.

 

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content