9. Miholjački sajam – poziv i prijava

POŠTOVANI PODUZETNICI, OBRTNICI I POLJOPRIVREDNICI!

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na

  9. MIHOLJAČKI SAJAM

sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

 

koji će se i ove godine održati u organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije, te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac i tvrtke Doroslov Donji Miholjac, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca.

 

12.RUJNA 2015. (subota)

na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2.

 

Sajam se održava devetu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera.

Svim izlagačima na 9. MIHOLJAČKOM SAJMU nudimo natkriveni izložbeni prostor sa klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje, te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri da sudjelujete na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju.

Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili uslugu. Svojim sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. I ove godine pripremili smo raznovrsne kulturno-zabavne i gastronomske prateće sadržaje. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete s naglaskom na izvornost proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade za najautentičniji proizvod i najbolje uređen štand.

        

        Radi pravovremenih priprema molimo Vas da nas o svojoj namjeri o sudjelovanju na 9. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite najkasnije do 31. kolovoza 2015. godine.

 

Obrazac prijave potražite ovdje ili osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na broj faksa 031/630-943, na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u MPC. O svim dodatnim pitanjima oko održavanja sajma obratite se na broj telefona 031/630-944.

 

Radujemo se Vašem odazivu!

Valent Poslon, iur., v.r.