Općini Trnavi novi povrat sredstava iz IPARD Programa!!!

Published by MPC LRA on

Općina Trnava je nakon isplate sredstava 2013. godine iz IPARD programa tijekom ožujka 2015. godine ostvarila potporu u 100 % iznosu od prihvatljivog iznosa za rekonstrukciju lokalnih nerazvrstanih cesta na području Općine Trnava u iznosu od 1.218.330,10 kn.
Projekt je trajao oko 2 godine od prijave na natječaj do isplate sredstava od Agencije za plaćanja u poljoprivedi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Izvođač radova na rekonstrukciji cesta u dužini 3,75 km je bila tvrtka Brodska Posavina d.d. iz Slavonskog Broda, a nadzor je obavljala tvrtka Đakovoprojekt d.o.o. iz Đakova. Djelatnici MPC-a su od prijave ovog drugog projekta na natječaj 2012. vodili sve poslove oko vođenja projekta pa sve do slanja Zahtjeva za isplatu IPARD sredstava.
Provedbom ta dva projekta i isplaćenim sredstvima, Općina je povukla maksimalan iznos sredstava po korisniku koji je bio određen za Mjeru 301 iz IPARD programa.


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content