1. Radni sastanak “Poslovna srijeda”

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar LRA d.o.o.
poziva sve poduzetnike sa područja grada Donjeg Miholjca na radni sastanak

„Poslovna srijeda“

koji će se održati 28. siječnja 2015. u 09:00 sati
u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Osvit
Vukovarska 142, Donji Miholjac

 

Glavna tema 1. radnog sastanka je „Kako doći do EU sredstava“ u sklopu koje će biti predstavljeni otvoreni natječaji iz fondova Europske unije, kao i natječaji u najavi za predstojeće razdoblje. Osobito se odnosi na natječaje iz Programa poslovne konkurentnosti i Programa ruralnog razvoja.

„Poslovna srijeda“ će biti mjesečni radni sastanak osmišljen i organiziran radi poboljšanja suradnje gospodarstvenika i predstavnika lokalne vlasti, a sve u svrhu bolje gospodarske situacije na području grada Donjeg Miholjca.

Poziv upućujemo svim gospodarskim subjektima s područja grada Donjeg Miholjca i predstavnicima gradske vlasti.  Sukladno tome, očekujemo dolazak gradonačelnika Grada Donjeg Miholjca g. Zorana Kovača i predsjednika Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca g. Ivana Kožića.

Radujemo se Vašem dolasku i daljnoj suradnji!

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content