Sufinanciranje sustava obnovljivih izvora energije za kućanstva (obiteljske kuće)

Published by MPC LRA on

Predmet ovog natječaja je prikupljanje prijava za sudjelovanje Osječko-baranjske županije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u sufinanciranju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije u 27 kućanstava (obiteljskih kuća) na području Osječko-baranjske županije.

Sufinancira se nabava i ugradnja:

1. Sustava sa solarnim toplinskim kolektorima za pripremu potrošne tople vode i grijanja

2. Sustave s dizalicom topline za pripremu potrošne tople vode, grijanja i hlađenja A energetske klase

3. Sustave s kotlom na drvne sječke/pelete ili s pirolitičkim kotlom na drva za pripremu potrošne tople vode i grijanje

house-obnovljivi-natjecaj

Nepovratna sredstva Županija po pojedinom sustavu za korištenje obnovljivih izvora energije u obiteljskoj kući iznose do 10% u odnosu na prihvatljive troškove ulaganja, ali ne više od 3.368,89 kuna, a sredstva Fonda iznose do 35,62% u odnosu na prihvatljive troškove ulaganja, ali ne više od 12.000,00 kuna. Ukupan postotak sufinanciranja maksimalno je 45,62% ili 15.368,89 kuna. Natječaj za dodjelu nepovratnih sredstava za sufinanciranje otvoren je 30 dana od dana objave, odnosno do 14.travnja 2014. godine 

Dokumenti:

NATJEČAJ

Prijavni obrazac

Zahtjev za povrat sredstava

Zapisnik

fzoeu OBZ


MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content