Prijava na seminar “Kako postati poduzetnik”

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o. organizira seminar za buduće poduzetnike te poduzetnike početnike pod nazivom “KAKO POSTATI PODUZETNIK”.

U sklopu seminara govorit će se o osnovama poduzetništva, pravnim oblicima organiziranja poduzetništva, izvorima financiranja poduzetničkih pothvata te će i predstavnici banaka predstaviti neke kreditne linije, ali će i biti predstavljene mjere o samozapošljavanju. Seminarom će se obraditi i izrada poslovnog plana te se predstaviti aktualni natječaj Osječko-baranjske županije za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje.

Seminar je sufinanciran od strane Ministarstva poduzetništva i obrta i Miholjačkog poduzetničkog centra te je za sve polaznike besplatan.

Seminar će se održati u terminu od 28. – 29. 11. 2012. godine  s početkom u 9 sati u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra, Trg Ante Starčevića 1/I, Donji Miholjac.

Obrazac prijave na seminar možete pronaći ovdje!

Prijave na seminar:

tel: 031 630-944

fax: 031 630-943

e-mail: mpc.miholjac@gmail.com

ili osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

1 Comment

Prijava na seminar “Kako postati poduzetnik” « Osvit · 29. studenoga 2012. at 21:25

[…] U sklopu seminara govorit će se o osnovama poduzetništva, pravnim oblicima organiziranja poduzetništva, izvorima financiranja poduzetničkih pothvata te će i predstavnici banaka predstaviti neke kreditne linije, ali će i biti . . . → Više o temi: Prijava na seminar “Kako postati poduzetnik” […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content