Program potpore za proizvođače šećerne repe za razdoblje od 2023. do 2027. godine

Published by MPC LRA on

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju poziva zainteresirane proizvođače šećerne repe da sukladno Pravilniku o provedbi Programa potpore za proizvođače šećerne repe za razdoblje od 2023. do 2027. godine  (NN 135/23, 141/23dostave propisanu dokumentaciju za 2023. godinu najkasnije do 5. prosinaca 2023. godine.

Prihvatljivi korisnici potpore iz ovoga Programa su proizvođači šećerne repe koji su:

– upisani u Upisnik poljoprivrednika

– podnijeli Zahtjev za potporu iz ovoga Programa.

Iznimno u 2023. godini Zahtjev za potporu se smatra podnesenim, podnošenjem Jedinstvenog zahtjeva za 2023. godinu za površine pod šećernom repom, s tim da je podnositelj dužan do 5. prosinca 2023. godine dostaviti ispisanu i ovjerenu Izjavu na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: ,,Program potpore za proizvođače šećerne repe za razdoblje od 2023. do 2027. godine”.

U slučaju da se tijekom administrativne kontrole utvrdi da Izjava nije dostavljena kako je navedeno, podnositelj će biti isključen iz ostvarivanja prava na potporu iz Programa.

Više o samoj potpori, potrebnoj dokumentaciji i podnošenju Zahtjeva za potporu možete pročitati OVDJE.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content