JAVNI POZIV ZA PROCJENU PRILIKA ZA DIGITALIZACIJU POSLOVANJA ZA MALA I SREDNJA PODUZEĆA

Published by MPC LRA on

Digitalizacija poslovanja i uvođenje tehnologija iz domene Industrije 4.0 postaju preduvjet opstanka na tržištu, no usto su vrlo zahtjevni procesi, pogotovo za mala i srednja poduzeća. Ukoliko želite postati uspješniji i konkurentniji uz pomoć novih tehnologija, a ne znate od kuda krenuti, pridružite se da zajedno sa Europskom poduzetničkom mrežom Hrvatske odradite procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja, bez dodatnih troškova za vaše poduzeće.

Enterprise Europe Network (Europska poduzetnička mreža Hrvatske) u sklopu ovog poziva omogućuje procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja za 5 poduzeća.

Procjena uključuje inicijalnu analizu, popratno savjetovanje te izradu izvješća o mogućnostima i prilikama za uvođenje novih tehnologija u poslovanje. Inicijalna analiza će se provesti uz pomoć alata razvijenog od strane njemačkog Udruženja strojarske industrije (VDMA).

Koristi za poduzeće:

  • dobivanje jasne slike o vlastitim potrebama i prilikama za unapređenje poslovanja uz pomoć novih tehnologija;
  • identifikacija područja poslovanja s najvećim potencijalom za napredak;
  • identifikacija konkretnih tehnologija s najvećim potencijalom za unapređenje poslovanja;
  • savjetovanje nakon inicijalne analize;
  • izrada izvješća koje će uključivati zaključke i smjernice za poboljšanje poslovanja uz pomoć novih tehnologija, a koje predstavlja potencijalnu podlogu za izradu detaljnog akcijskog plana ili pripremu prijave projekta za sufinanciranje u okviru državnih potpora.

Poduzeće se samom prijavom obvezuje da će alocirati minimalno 3 radna sata za provođenje procjene te održavati redovitu komunikaciju e-poštom s poslovnim savjetnicima.

Rok za prijavu je do 5. listopada 2023., a prijava se popunjava putem obrasca koji se nalazi ovdje, gdje su ujedno i sve informacije o Pozivu.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content