Predstavljanje projekata HZZ-a, HBOR-a i ŽRA -5.svibnja u Osijeku

Published by MPC LRA on

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županija organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet novi seminar koji će se održati 5. svibnja 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, I. kat, Osijek, s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje seminara je do 13 sati.

Predavanje će održati Hrvoje Kaladić, rukovoditelj Odsjeka za provedbu mjera aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Osijek, Boris Čagalj, voditelj područnog ureda HBOR-a za Slavoniju i Baranju i Denis Ćosić, ravnatelj Javne ustanove Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije.

Na seminaru će biti predstavljeni projekti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te Javne ustanove Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije.

  • Potpore za zapošljavanje, pripravništvo, stalni sezonac, potpore za usavršavanje i osposobljavanje na radnom mjestu, samo su neki od programa Mjera aktivne politike zapošljavanja za 2023. godinu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
  • Investicije privatnog sektora, poduzetništvo mladih, žena i početnika, obrtna sredstva, ESIF krediti, garancije projekti su Hrvatske banke za obnovu i razvitak, kojima se poseban naglasak stavlja na podršku malim i srednjim poduzetnicima te slabije razvijenim područjima. 
  • Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije predstavit će Plan industrijske tranzicije Panonske Hrvatske, koji ima za cilj jačanje regionalne konkurentnosti kroz aktivnosti pametne specijalizacije i jačanja pozicije regionalnog gospodarstva u globalnim lancima vrijednosti.

Na seminaru će polaznici dobiti detaljne informacije o svim navedenim projektima, načinima korištenja, kao i pojedinostima oko podnošenja zahtjeva.

Za sudjelovanje na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave, najkasnije do 4. svibnja ove godine.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content