Objavljen natječaj za preradu drva i proizvodnju namještaja za 2023.

Published by MPC LRA on

Ministarstvo poljoprivrede je objavilo Javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Republike Hrvatske za 2023., vrijedan ukupno 3 981 684 eura.

Dodjeljivat će se bespovratna namjenska sredstva potpora male vrijednosti za ulaganje u proizvodnu tehnologiju i postrojenja, proizvodno-poslovni objekt, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju i promotivne aktivnosti.

Intenzitet potpore je 70 % od ukupno prihvatljivog troška.

Prihvatljivi podnositelji prijave na ovaj Javni natječaj su mikro, mali, srednji i veliki (isključivo trgovačko društvo i obrt) koji su prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti 2007. – NKD 2007. („Narodne novine“, br. 58/07. i 72/07.) registrirani za obavljanje djelatnosti u područjima Prerade drva i proizvoda od drva i pluta, osim namještaja; proizvodnja proizvoda od slame i pletarskih materijala (C16) i/ili Proizvodnje namještaja (C31), i to najmanje dvije godine na dan objave ovog Javnog natječaja.

U okviru ovog Javnog natječaja dodjeljivat će se potpore za provedbene mjere:

  • ulaganje u proizvodnu tehnologiju i postrojenja
  • ulaganje u proizvodno-poslovni objekt
  • ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju i
  • ulaganje u promotivne aktivnosti.

Rok za podnošenje prijave počinje 1. lipnja 2023. i traje do 20. lipnja 2023. u 10:00 sati.

Ostale uvjete prihvatljivosti korisnika i detalje o ostalim uvjetima Javnog poziva pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content