Javni poziv za dodjelu potpora za ulaganja u autohtonu eno i gastro ponudu na području OBŽ

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija otvorila je Javni poziv za dodjelu potpora za ulaganja u autohtonu eno i gastro ponudu na području Osječko-baranjske županije.

Potpora za ulaganja u autohtonu eno i gastro ponudu dodjeljuje se pružateljima ugostiteljskih i turističkih usluga u ruralnom turizmu koji se snabdijevaju poljoprivrednim proizvodima od lokalnih poljoprivrednih proizvođača.

Potpora iznosi do 50% iznosa plaćenih računa za kupovinu poljoprivrednih proizvoda od lokalnih poljoprivrednih proizvođača, a najviše do iznosa od 1.327,23 eura i može se ostvariti jedanput tijekom proračunske godine.

Potpora se dodjeljuje pod sljedećim uvjetima:

  • da je podnositelj registriran za djelatnosti za koju se podnosi prijava
  • da se objekt za pružanje usluga u turizmu i ugostiteljstvu nalazi na području Županije
  • da podnositelj prijave ima uspostavljenu poslovnu suradnju s lokalnim poljoprivrednim proizvođačima
  • da su troškovi za koje se podnosi prijava plaćeni prije njezinog podnošenja
  • da su troškovi nastali u razdoblju od dana zatvaranja posljednjeg javnog poziva, odnosno od dana 28. lipnja 2022. godine do dana otvaranja novog javnog poziva za dodjelu potpora u ruralnom razvoju.

Javni poziv je otvoren od 2. svibnja 2023. godine do utroška sredstava planiranih u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2023. godinu, a najkasnije do 31. listopada 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content