Besplatne radionice o poduzetništvu 7.6.2023. – PRIJAVE U TIJEKU

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar LRA organizira besplatne radionice za sve zainteresirane mikro, male i srednje poduzetnike, poduzetnike u poljoprivredi te potencijalne poduzetnike.

Besplatne radionice dio su našeg projekta “Testiranje standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupaka pružanja standardiziranih usluga” putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije-HAMAG BICRO.

Radionice će se održati 7. lipnja 2023. godine (srijeda) u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra LRA, na adresi Trg Ante Starčevića 1, 31 540 Donji Miholjac

Teme i vrijeme održavanja radionica su:

1. – Mentorstvo – prava pomoć za uspješnog poduzetnika u 9:00 sati

2. – Budi pametan – kreditom do rasterećenja poslovanja u 12:00 sati

Polaznici radionice ”Mentorstvo – prava pomoć za uspješnog poduzetnika bit će upoznati s Mrežom mentora iz različitih područja koji sudjeluju u projektu BOND 2. Polaznici radionice će biti upoznati s područjima mentoriranja i vrstama mentorskih usluga u sklopu projekta BOND 2. Mentoriranje je za sve poduzetnike besplatno! Ovo je prilika za besplatne savjete poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima kako bi svoje poslovanje učinili uspješnijim.

Polaznici radionice ”Budi pametan – kreditom do rasterećenja poslovanja” bit će upoznati s mogućnostima financiranja projekata s naglaskom na kreditne linije HBOR-a.

Prijaviti se možete putem maila: mpc.miholjac@gmail.com ili telefonski na broj 031/630-944 te osobno u prostorijama MPC-a, na adresi Trg Ante Starčevića 1, 31 540 Donji Miholjac najkasnije do 20.4.2023. (četvrtak)

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content