Uspješno održan 4. ciklus besplatnih seminara u MPC-u

Published by MPC LRA on

U ciklusu besplatnih radionica namijenjenih poduzetnicima Miholjački poduzetnički centar LRA dana 21. travnja 2023. godine održao je radionice na temu Poslovno planiranje i razrada poduzetničke ideje i Provođenje postupaka nabave kod prijava na natječaj.

Polaznici radionice upoznati su s koracima kod pokretanja poslovanja i poslovnih planiranja te osnovnim informacijama o razradi vlastite poduzetničke ideje, provođenjem postupaka nabave roba, radova i usluga kod prijava na natječaj kako bi se što kvalitetnije proveli projekti.

Radionicu na temu Poslovno planiranje i razrada poduzetničke ideje održala je Anela Šovagović, mag.oec. direktorica Miholjačkog poduzetničkog centra, dok je radionicu na temu Provođenje postupaka nabave kod prijava na natječaj održala Ivana Alšić, dipl.oec., stručna suradnica MPC LRA.

O održavanju sljedećih besplatnih radionica bit ćete na vrijeme obaviješteni, a one kreću uskoro.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content