Osječko-baranjska županija je na svojoj službenoj stranici objavila Javni poziv za sufinanciranje stvaranja i osposobljavanja prostornih uvjeta djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava u vatrogasnim domovima i spremištima u njihovom vlasništvu iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu.

Predmet Javnog poziva je podnošenje prijava za sufinanciranje stvaranja i osposobljavanja prostornih uvjeta djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava u vatrogasnim domovima i vatrogasnim spremištima u njihovom vlasništvu iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije u 2023. godini.

Temeljem ovoga Javnog poziva sufinancirat će se programi stvaranja i osposobljavanja potrebnih prostornih uvjeta za djelovanje dobrovoljnih vatrogasnih društava kroz izgradnju, preuređenje i opremanje vatrogasnih domova i vatrogasnih spremišta koja su u njihovom vlasništvu.

Prijavu za sufinanciranje prostornih uvjeta djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava mogu podnijeti dobrovoljna vatrogasna društva s područja Osječko-baranjske županije koja su vlasnici vatrogasnih domova i/ili vatrogasnih spremišta.

Za sufinanciranje stvaranja i osposobljavanja prostornih uvjeta djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava u vatrogasnim domovima i vatrogasnim spremištima u njihovom vlasništvu koja su predmet ovoga Javnog poziva planirana su sredstva u iznosu 26.544,00 eura, a najveći mogući iznos potpore je 2.654,00 eura.

Prijave se mogu podnijeti u razdoblju od 1. do 15. ožujka 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content