Osječko-baranjska županija je na svojoj službenoj stranici objavila Javni poziv za sufinanciranje prostornih uvjeta djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava u vatrogasnim domovima i spremištima u vlasništvu jedinica lokalne samouprave iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu.

Predmet Javnog poziva je podnošenje prijava jedinica lokalne samouprave za sufinanciranje prostornih uvjeta djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava u vatrogasnim domovima i spremištima u vlasništvu jedinica lokalne samouprave iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije u 2023. godini.

Temeljem ovoga Javnog poziva sufinancirat će se potrebni prostorni uvjeti za djelovanje dobrovoljnih vatrogasnih društava kroz izgradnju, preuređenje i opremanje vatrogasnih domova i spremišta u vlasništvu jedinica lokalne samouprave.

Prijavu za sufinanciranje prostornih uvjeta djelovanja dobrovoljnih vatrogasnih društava mogu podnijeti jedinice lokalne samouprave s područja Osječko-baranjske županije koje su vlasnici vatrogasnih domova i spremišta.
Pravo na podnošenje prijave imaju jedinice lokalne samouprave koje su dostavile potrebna izvješća o pravdanju ranije odobrenih sredstava bez obzira na njihovu namjenu i koje nemaju dugovanja prema Osječko-baranjskoj županiji.

Prijave na Javni poziv se mogu podnijeti u razdoblju od 1. do 15. ožujka 2023. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content