Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za dodjelu potpore za kupovinu zemljišta za osnivanje remiza za divljač na području Osječko-baranjske županije u 2023. godini

Published by MPC LRA on

Osječko-baranjska županija je na svojoj službenoj stranici objavila Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za dodjelu potpore za kupovinu zemljišta za osnivanje remiza za divljač na području OBŽ U 2023. godini.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za dodjelu potpora iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu za kupovinu zemljište na kojem se osniva remiza za divljač na području Osječko-baranjske županije u 2023. godini.

Potpora za kupovinu zemljišta za osnivanje remiza za divljač dodjeljuje se za kupovinu zemljišta na kojem se osniva remiza za divljač.

Visina potpore iznosi 50 % od ukupne vrijednosti izvršenog ulaganja, najviši iznos potpore je 1.327,23 eura.

Potpora se može ostvariti pod sljedećim uvjetima:

– da je sjedište korisnika i mjesto ulaganja na području Županije,

– da je korisnik podmirio sve obveze proizašle iz ugovora o zakupu ili koncesiji lovišta,

– da je ulaganje izvršeno u razdoblju od 1. studenog prethodne godine do 31. listopada 2023. godine,

– da na korisnika glasi kupoprodajni ugovor o kupovini zemljišta.

Pravo na podnošenje zahtjeva nemaju podnositelji koji su blokirani, odnosno u stečaju ili u postupku predstečajne nagodbe, odnosno koji su u postupku likvidacije.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava planiranih u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2023. godinu, a najkasnije do 31. listopada 2023. godine.

 VIše informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content