Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području RH

Published by MPC LRA on

U cilju poticanja studenata na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanja njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima te, u konačnici, osnivanja startup poduzeća, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Svrha poziva je potaknuti studente na prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva, što će u konačnici doprinijeti i većoj poduzetničkoj aktivnosti na području Republike Hrvatske, većoj konkurentnosti na tržištu rada i stabilnijem rastu i razvoju cjelokupnog gospodarstva.

Ovim će programom studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte uz edukacije i stručno vodstvo mentora te iste predstaviti na finalnom natjecanju. Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena u sljedećim iznosima:

  1. mjesto: 3.000 EUR
  2. mjesto: 2.000 EUR
  3. mjesto: 1.000 EUR

Prihvatljivi prijavitelji ovog poziva za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva su studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Prijave traju do 31. 03. 2023. do 23:59 putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva. Sve informacije i dokumentacija moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu.

Informacije o javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content