Otvoren poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2022.

Published by MPC LRA on

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je javni poziv za program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2022.
Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) sa statusom tradicijskog, odnosno umjetničkog obrta.

Sredstva su namijenjena financiranju nabave strojeva, postrojenja i opreme, alata i inventara, za prilagodbu, uređenje i poboljšanje interijera poslovnog i proizvodnog prostora, uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete, upravljanje i zaštitu intelektualnog vlasništva, nabave usluga u svrhu razvoja proizvoda, marketinške aktivnosti te edukaciju i stručno osposobljavanje vlasnika i zaposlenika.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 20.000 kuna, a najviši 50.000 kuna.

Prijave na Javni poziv otvorene su do 14.11.2022. godine.

Više informacija o Javnom pozivu pogledajte ovdje.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content