HEALTH IT AKADEMIJA

Published by MPC LRA on

Z-MED digitalni inovacijski HUB-a u prostorima Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije (Krapina) organizira HEALTH IT Akademiju -program u trajanju 5 mjeseci kojem je, kombinacijom teorijske nastave i prakse, cilj stvoriti stručnjake medicinske informatike s fokusom na poslove analitičara/konzultanta, testera ili Java programera. Program se ostvaruje uz podršku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina, kroz mjeru „Osposobljavanje na radnom mjestu“. Upisujemo 20 polaznika.


Za nezaposlene, primarno visokoobrazovane osobe, ali i one sa završenom srednjom školom, neovisno o radnom iskustvu koje zanima kombinacija informatike i medicine, a koji mogu odvojiti 5 mjeseci za edukaciju. Prijaviti se mogu osobe iz cijele Hrvatske!


– Svi troškovi edukacije su pokriveni
– Za vrijeme edukacije polaznici primaju mjesečnu naknadu u iznosu od 3.750,00 Kn
– Plaćeni troškovi prijevoza
– Po završetku potvrda o pohađanju
– Moguće preporuke za zapošljavanje u Health IT sektoru

Prijave za program otvaraju se 22.8. i traju do 4.09. Pratite objave na web-u i društvenim mrežama!
Prijavite se na info dan 30.08. u Poslovno tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije(Bobovje 52 G, Krapina) na linku.
Ovisno o predznanju i afinitetima, nakon provedenog selekcijskog postupka, polaznici će upisati program koji im po najbolje odgovara.
Pratite objave, prijavite se na info dan i saznajte sve o prilici koja vam može promijeniti život!

HEALTH-IT-Akademija

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content