Javni poziv izlagačima za sudjelovanje na 16. Miholjačkom sajmu

Published by MPC LRA on

Miholjački poduzetnički centar – Lokalna razvojna agencija u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Donjeg Miholjca, Udruženjem obrtnika Donji Miholjac, tvrtkom Doroslov d.o.o. Donji Miholjac i Poduzetničkim inkubatorom OSVIT, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca organizira

16. MIHOLJAČKI SAJAM – Sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

koji će se održati 16. rujna 2022. u Donjem Miholjcu na prostoru Gradske tržnice u Donjem Miholjcu, Naselje Tržnica 2.

Sajam se održava šesnaestu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih  poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. I ove godine je sajam izložbeno-prodajnog karaktera s naglaskom na ekološku poljoprivredu pri čemu će se predstaviti proizvođači ekoloških proizvoda.

Svim izlagačima na 16. MIHOLJAČKOM SAJMU nudimo natkriveni izložbeni prostor s klupama za izlaganje. Organizator će osigurati svim izlagačima nužne uvjete za izlaganje te Vas molimo da nas na vrijeme obavijestite o svojoj namjeri da sudjelujete na sajmu, potrebnoj veličini prostora, kao i o ostalim tehničkim uvjetima koje biste željeli da Vam se osiguraju.

Sudjelovanje na sajmu je besplatno.        

Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili uslugu. Svojim sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima.

Radi pravovremenih priprema molimo Vas da nas o svojoj namjeri o sudjelovanju na 16. Miholjačkom sajmu kao izlagač obavijestite najkasnije do 16. kolovoza 2022. godine.

Obrazac prijave nalazi se ispod teksta ili ga možete potražiti osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na e-mail: mpc.miholjac@gmail.com ili osobno u MPC.

O svim dodatnim pitanjima oko održavanja sajma obratite se na broj telefona 031/630-944.

Categories: Aktualno

MPC LRA

Miholjački poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija osnovana radi stvaranja preduvjeta za lokalni ekonomski razvoj, zapošljavanje i konkurentnost poslovnog sektora i privlačenja stranih investicija te zajedničkom suradnjom s lokalnom samoupravom stvarati plodnu poduzetničku klimu.

0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content